fbpx

Shio Data

Ingen jobb er for liten!

Oppsett og utforming av hjemmesider

Vi utformer hjemmesidene slik at disse gis det utseende som er mest hensiktsmessig for deg.

Vi hjelper deg også med tekstutforming og strukturering av informasjonen slik at dine sider vil bli funnet letter av søkemotorene på Internet, slik som www.google.no eller www.yahoo.no.

Til utforming og oppsett av hjemmesider bruker vi Joomla!. Med Joomla! får du et hjemmesideverktøy som gjør deg i stand til selv å administrere dine websider på en enkel og oversiktilig måte etter at vi har satt disse opp for deg.

 

Oppsett av datamaskin og backuprutiner

Ofte opplever vi at datamaskinen slutter å virke og vi kan ikke få gjordt det vi ønsker. Vi hjelper deg med å komme raskt i gang igjen. Vi kommer hjem til deg og hjelper deg hjemme. Hvis vi ikke greier å løse problemet der og da, tar vi med oss maskinen til vårt verksted og reparerer den der. Vi bringer den så tilbake til deg, alt dette normalt i løpet av en til to dager! Vi hjelper deg også med oppsett av sikkerhetskopiering. Enten du ønsker å sikkerhetskopiere til en lokal harddisk eller til skyen (Internet) kan vi hjelpe deg. Vi gir deg også opplæring i hvordan du kan få tilbake data når noe er slettet eller blitt borte.

 

Programvare og datasystemer

I en bedrift er det ofte behov for samhandling mellom flere typer applikasjoner. En av de vanligste typen programmer som samhandler er regskapsprogrammer og regneark, slik som f.eks Microsoft Excel med Mamut eller Uni Micro. Vi hjelper med valg av programvare og integrasjon av disse, slik at administrasjon av informasjon og data blir enklest mulig.